Ábrahámhegy címere www.abrahamhegy.hu
Magyar Magyar Deutsch Deutsch English English
           
Ábrahámhegyi strandAktuális Ábrahámhegyi programok, rendezvényekÁbrahámhegyi szálláshelyek, apartmanokÁbrahámhegyi éttermek, büfék, vendéglátók
  • Ábrahámhegyi strand - gyermek lidó, homokozó
  • Ábrahámhegy panorámakép a kilátóból
  • Ábrahámhegyi Nordic Walking túraútvonalak
  • Ábrahámhegyi strand - fürdőzők
  • Ábrahámhegyi programok, rendezvények

"Badacsony Régiós Buszjárat"

Badacsony Régió - Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület


A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében újra útjára indul az a turista buszjárat, amely elő-és utószezonban, hétvégeken öt, főszezonban, naponta hét alkalommal közlekedik a Badacsony Régióban, és igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit!

Ehhez az utazáshoz Ranolder püspök egykori idézetével invitáljuk.

"... s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke. ... egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak." 

A Badacsony Régió Buszjáratával biztosítjuk Önnek, hogy "minden szépséget itt együtt lássanak."

Badacsony Régió térképeBadacsony Régió Buszjáratának menetrendje

Régiós buszjárat 2014 jegyárak:

Szakaszjegy: 350 Ft (ez kerékpárjegyként is funkcionál)
Vonaljegy: 750 Ft
Napijegy: 1500 Ft
Családi napijegy: 2600 Ft

Menetrend infók:

ELŐSZEZON: május 10., 17. június 7. - Szombat - 4 járat

FŐSZEZON: július 18-augusztus 20. - Keddtől Szombatig 4 járat

UTÓSZEZON: október 11. - Szombat - 4 járat

Jegyek vásárolhatók a Régiójáró buszon a hosztesznél, ill. a badacsonyi és a szigligeti Tourinform irodában, valamint a Badacsonyi Céh Turisztika Egyesület szállásadóinál.


Valóban a világ egyik legszebb táját járhatja be. Élvezheti a táj szépségét, nem kell a vezetésre koncentrálnia és közben megismerheti a környék értékeit 7 településen keresztül, közel 50 km. hosszú útvonalon.

Az ajánlott útvonalat bejárhatja egyszerre, vagy megszakíthatja, majd tovább utazhat a következő állomásig, amely felkeltette érdeklődését. Felkeresheti a Badacsony Régió kiváló borászatait, pincéit, vendéglátóhelyeit, meglátogathatja nevezetességeit, látnivalóit.

A menetrend biztosítja Önnek, hogy a kiválasztott állomásnál, közel két órát eltöltsön, mert a busz két óra múlva ott van, és Ön tovább utazhat egy következő megállóig ahol újabb élmény várja.

A naponta többször körbejáró busszal mindezt biztosítja Önnek a 1200 forintos "napijegy", a családoknak a 2500 forintos " családi napijegy"- mely a buszon a Hostessnél váltható meg.

A buszon hostess fogadja és kalauzolja a vendégeket, aki bemutatja a települések nevezetességeit, az aktuális rendezvényeket és a megállókhoz kapcsolódó szolgáltatók kínálatát.

A Régiós buszjáratot "helyi járatként" is igénybe vehetik az itt élők és itt nyaralók a 350 forintos szakaszjeggyel, amely kerékpárjegyként is funkciónál, a 600 forintos vonaljeggyel, amely egyik településtől a következő településig való utazásra alkalmas.

Várjuk Önt a Badacsony régióban! Fedezze fel a régió értékeit!


Az Egyesület elérhetőségei:

Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület
Tourinform Iroda
8261 Badacsony, Park u. 14.
Tel./Fax: 06-87/531-013 Tel.: 06-87/431-046
E-mail: badacsonytomaj@tourinform.hu